30

Οκτ 2015

GULFOOD MANUFACTURING 2015

Η SUGART συμμετείχε για ακόμη μια φορά στην GULFOOD MANUFACTURING, στο Dubai. Η έκθεση  προσελκύει το ενδιαφέρον των σημαντικότερων εκπροσώπων του κλάδου και η συμμετοχή μας σε αυτή στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Παρουσιάσαμε την πάντα ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων μας και μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε πολλές δημιουργικές συζητήσεις και σημαντικές επαφές.

Με πάνω από 35 χρόνια παρουσίας στον κλάδο, με την εμπειρία της, την αξιοπιστία και την εξειδίκευση της στη διακοσμητική ζαχαροπλαστική, η Sugart αποδεικνύει ότι μπορεί να προσεγγίσει πολλές διαφορετικές αγορές και να προσαρμόσει, εάν αυτό χρειαστεί, τα παραγόμενα είδη της στις απαιτήσεις και ανάγκες της κάθε αγοράς.

Μεγάλος αριθμός επισκεπτών συγκεντρώθηκε στο σταντ μας και συζήτησαν, ενημερώθηκαν, διαπραγματεύτηκαν και συμφώνησαν νέες συνεργασίες, κυρίως για χώρες της Μέσης Ανατολής.

Το προσωπικό της εταιρίας  είναι πάντα έτοιμο να παρέχει περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση  [email protected], για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια που πιθανόν να υπάρχουν μετά την έκθεση.

 

espa
dwhite