Η Εταίρια

H Sugart ιδρύθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται επιτυχώς μέχρι και σήμερα στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας ειδών για τη διακόσμηση και συσκευασία τουρτών και γλυκών. Διαθέτει μια πολύ δυνατή παραγωγική μονάδα, όπου παράγει ζαχαρόπαστα, κορδέλες ζαχαρόπαστας, πλακέτες ζαχαρόπαστας, ζαχαρώδη διακοσμητικά, αλλά και διάφορα άλλα υλικά συσκευασίας και παρουσίασης γλυκών.

Sugart,ζαχαρόπαστα,πάστα ζάχαρης,Ζαχαρώδη διακοσμητικά,ζαχαρόπαστα συνταγη,βρώσιμα διακοσμητικά

Είναι η εταιρία που δημιούργησε την κορδέλα ζαχαρόπαστας και την παρουσίασε στην παγκόσμια αγορά, εισάγοντας και καθιερώνοντας την κατηγορία αυτή, στον τομέα της βρώσιμης διακόσμησης. Ακόμη, η εταιρία εμπορεύεται και μια μεγάλη ποικιλία άλλων ειδών, που συμπληρώνουν τη γκάμα της και εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες των πελατών της.

Η Sugart έχει ένα πολύ ισχυρό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχει πολυάριθμους πελάτες σε όλον τον κόσμο, αριθμός που συνεχώς αυξάνεται, λόγω της ενεργούς εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρίας, που ενισχύεται από συμμετοχές σε μεγάλες εκθέσεις παγκόσμιου ενδιαφέροντος στην Ευρώπη, αλλά και εκτός αυτής. Ως μια πολύ ισχυρή παραγωγική μονάδα, που διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, εξέχων τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, αλλά και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έχει τη δυνατότητα να καινοτομεί εισάγοντας συνεχώς νέες ιδέες και προϊόντα στην αγορά, προσφέροντας ταυτόχρονα στους πελάτες της άμεση εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.

Επιπλέον, δίνοντας τεράστια σημασία στην ασφάλεια και την υγιεινή των προϊόντων της, έχει πιστοποιηθεί και εφαρμόζει το διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας IFS 6, το οποίο επιτρέπει το συνολικό αυστηρό έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής και οδηγεί στην επίτευξη πολύ υψηλών προτύπων ποιότητας.

Στη Sugart, καταβάλλουμε προσπάθεια όχι μόνο να είμαστε συνεχώς ενήμεροι για τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών μας, αλλά να καινοτομούμε εμείς οι ίδιοι στον κλάδο μας. Η συνεχής και σταθερά ανοδική μας πορεία είναι αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας, εντατικής εργασίας, διορατικότητας και αυστηρής υλοποίησης των στόχων.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε διαρκώς στους πελάτες μας προϊόντα άριστης ποιότητας, τα οποία όταν τα χρησιμοποιούν θα μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι, γνωρίζοντας παράλληλα πως σε κάθε περίπτωση η εξυπηρέτηση τους είναι πάντοτε προτεραιότητα για εμάς.

Όραμα μας, να καταφέρουμε να κάνουμε το όνομα της Sugart, αλλά και τα προϊόντα της, να ταξιδέψουν σε κάθε ήπειρο του πλανήτη και να αναγνωρίζονται από τους επαγγελματίες του κλάδου.

Ιστορική Αναδρομή

Sugart,ζαχαρόπαστα,Ζαχαρώδη διακοσμητικά,ζαχαρόπαστα συνταγη,

Ο ιδρυτής της Sugart, Σαλαγιάννης Αθανάσιος, προερχόμενος από μια οικογένεια ζαχαροπλαστών, βοηθούσε από μικρός τον πατέρα του στο ζαχαροπλαστείο που είχαν. Μεγαλώνοντας και γνωρίζοντας καλά την αγορά και τις ανάγκες της, θέλησε να μπει στο χώρο της διακόσμησης, δημιουργώντας μια δική του επιχείρηση.  Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα, με την πολύτιμη βοήθεια και εμπειρία του πατέρα του, και σιγά σιγά, το 1977 έστησαν ένα μικρό εργαστήριο, όπου παρήγαγαν χειροποίητα ζαχαρωτά διακοσμητικά, τα οποία προωθούσε ο ίδιος με ένα μικρό φορτηγάκι, σε ζαχαροπλαστεία ανά την Ελλάδα. Τα προϊόντα είχαν μεγάλη απήχηση στην ελληνική αγορά και στις αρχές του 1980, μεταφέρθηκε σε ένα μεγαλύτερο χώρο, εκεί και όπου γεννήθηκε η Sugart. Η εταιρία αναπτύχθηκε αργά και σταθερά, επέκτεινε τη γκάμα των προϊόντων της και άλλαξε αρκετούς χώρους, ώσπου το 1991 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1500τμ., στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα. Το 2004, παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρία η κόρη του ιδρυτή Αθανάσιου Σαλαγιάννη, Στεφανία Σαλαγιάννη, ενώ από το 2008, και αφού τελείωσε τις σπουδές της στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, συμμετέχει ενεργά στο δυναμικό της εταιρίας. Το 2008, ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρία και ο γιός του, Δημήτρης Σαλαγιάννης παράλληλα με τις σπουδές τους σαν μηχανικός παραγωγής και διοίκησης. Αφού τελείωσε τις σπουδές του, παρακολούθησε πολυάριθμα σεμινάρια για αυτόματες εργαλειομηχανές και την ένταξη αυτών  στην παραγωγική διαδικασία της εταιρίας, με γνώμονα τη μέγιστη ανάπτυξή της. Το 2007 και έχοντας ήδη μια συνεχή και σταθερή ανάπτυξη έως τότε, πραγματοποιήθηκε επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων της εταιρίας, φτάνοντας τα 3000 τ.μ., γεγονός που την έκανε ακόμη πιο ευέλικτη. Από το 2012 έως και το 2015, η εταιρία πραγματοποίησε μία σειρά μεγάλων επενδύσεων σε τεχνολογικό εξοπλισμό, διάφορα μηχανήματα και σειρές παραγωγής, γεγονός που της έδωσε μια πολύ μεγάλη ώθηση, ανέβασε σημαντικά τις παραγωγικές της δυνατότητες και την έκανε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην παγκόσμια αγορά. Σήμερα, εξάγει τα παραγόμενα είδη της σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ η εξαγωγική της δραστηριότηρα επεκτείνεται συνεχώς.

Πιστοποιήσεις

Sugart,ζαχαρόπαστα,Ζαχαρώδη διακοσμητικά,ζαχαρόπαστα συνταγη,

Η Sugart διαθέτει πιστοποίηση από το διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας IFS 6, το οποίο επιτρέπει το συνολικό αυστηρό έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής και οδηγεί στην επίτευξη πολύ υψηλών προτύπων ποιότητας.

Επίσης, στην προσπάθεια της να εξυπηρετήσει περισσότερες αγορές και να διευρύνει το πελατολόγιο της, προχώρησε και στην έκδοση πιστοποίησης Kosher.

H προώθηση της εταιρίας και των προϊόντων της στη διεθνή αγορά, γίνεται με τη συνεχή συμμετοχή της Sugart σε εκθέσεις παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όπως στη IBA & ISM στη Γερμανία, στη SIGEP στην Ιταλία, στη Gulfood στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και σε πολλές άλλες ανά τον κόσμο. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε πάντα στον παλμό των γεγονότων, να ερχόμαστε σε επαφή με τους πελάτες και συνεργάτες μας, να γνωρίζουμε καινούριους επαγγελματίες του κλάδου και να αναπτύσσουμε συνεχώς νέες, σταθερές και επιτυχημένες συνεργασίες.

espa
dwhite